Nieuws

Jan 21, 2013

Stilte voor de storm...


Achter de schermen worden de laatste puntjes op de i gezet met betrekking tot het ontwerp.

De constructeur rekent opnieuw de woning door, omdat het ontwerp is aangepast. Met deze berekeningen kunnen we vervolgens de bouwaanvraag afronden en kan ook de aannemer de definitieve prijs bepalen.

Verder is de installateur gezamenlijk met de installatie-adviseur aan het uitrekenen of alleen luchtverwarming voldoet voor de woning. De aanvoertemperatuur moet niet te hoog worden gekozen om een homogene temperatuur te krijgen. Indien er echter teveel lucht wordt ingeblazen is er kans op te hoge geluidsbelasting. 

Kozijnen zijn inmiddels uitgezocht, hierover later meer informatie. Verder zijn we aan het oriënteren voor de interieurafwerking, zoals bijvoorbeeld vloerbedekking. Waarschijnlijk is marmoleum de beste oplossing voor onze woning, duurzaam en betaalbaar!

De financiering voor de woning is eind 2012 afgerond. Ondanks dat we onze eigen woning al lang verkocht hebben, bleef dit een moeizaam verhaal. Daarnaast moeten we blijven kijken waar we kosten kunnen besparen!

Ondertussen is de gemeente gestart met het bouwrijp maken van de buurt. De wegen zijn uitgegraven en de riolering ligt klaar om geplaatst te worden. Hopelijk gooit de winter niet te veel roet in het eten, de laatste 2 weken kon er namelijk weinig gedaan worden.

 Laat uw reactie achter 
Titel bericht:
*
Uw naam:
*
Uw emailadres:
*
Uw bericht:
*
 


Velden met * zijn verplicht.


Contact

Armand & Henriette Schrooten
Voor meer informatie kunt u ons bereiken .